Omatoiminen treeni on mahdollista aina silloin, kun k.o. salissa ei ole ohjattua toimintaa tai muita tapahtumia (klo 05-23). Viikonloppuisin omatoimiavaimella pääsee treenaamaan klo 05-23.

Paikkavaraus pakollinen kaikille ohjatuille tunneille!

Huomaathan että ohjattuihin CrossTraining- Kehonpainoharjoittelu- sekä PerjantaiMetcon tunneille vaaditaan tekniikkakurssin käyminen.

Aikataulu 30.10.2017 alkaen:

MA

17:15 Liikkuvuus ja lihashuolto

18:15 Kehonpainoharjoittelu

TI

16:45 Toimintatreeni

17:45 Ohjattu päivän harjoitus (oma treeni VIPeille mahdollinen)

KE

17:15 Liikkuvuus ja lihashuolto

TO

16:45 Ohjattu päivän harjoitus (oma treeni VIPeille mahdollinen)

18:15 Toimintatreeni

PE

6:00 AamuHIIT

17:00 PerjantaiHubaa

SU

16:15 Toimintatreeni

17:15 – 18:15 Vapaa harjoitusvuoro

 

Tuntikuvaukset

Ohjattu päivän harjoitus: Päivän ohjattu Voima- ja kuntoharjoitus tai vaihtoehtoisesti kehonapainoharjoitus. Vaatii erillisen tekniikkakurssin tai -näytön suorittamisen.

Vapaa harjoitusvuoro: Tällä vuorolla voit tulla tekemään väliin jääneen ohjatun treenin tai oman treenin. Valmennus paikalla ja päivän harjoitus löytyy wodconnectista.

Kehonpainoharjoittelu: Voimistelutekniikkaa ja näistä koostettuja harjoituksia, suoritetaan valmennuksen johdolla.

Toimintatreeni: Old school -välineillä sekä kehonpainolla tapahtuva toiminnallinen kuntopiiri, EI vaadi tekniikkakurssin suorittamista

Liikkuvuus ja lihashuolto: Toiminnallista liikkuvuusharjoittelua sekä lihashuoltoa sisältävä tunti, EI vaadi tekniikkakurssin suorittamista

Aamu-HIIT: Korkeaintensiteettinen intervalliharjoitus, EI vaadi tekniikkakurssin suorittamista.

PerjantaiHubaa: Korkeaintensiteettinen, intervallityyppinen sykeharjoitus, joka koostuu haastavistakin tekniikoista ja vaatii siten tekniikkakurssin käymisen.