M3 Klinikka on valmennuspalvelu ihan kaikille; niin urheilijoille, aktiivi-, terveys- sekä aloitteleville liikkujille.

Kokenut valmentaja ja fysioterapeutti Maria Finell, joka itse elää liikkeelle ja sen optimoinnille, auttaa liikkujaa selvittämään kiputilojen ja toimintahäiriöiden syyn huolellisella tutkimisella. Tarvittaessa tehdään myös liikkeen ja liikkumisen analysointia videon avulla.

Löydösten perusteella laaditaan ja opastetaan nousujohteinen, korjaava harjoitusohjelma jonka vastetta seurataan säännöllisesti. Harjoitukset annetaan aina myös video-ohjeena, josta voi tarkistaa suoritustekniikan vaikka älypuhelimella kesken harjoituksen.

Hinta?

Peruspaketin hinta, johon kuuluu alkukartoitus, korjaavien harjoitteiden opastus (video-ohjeineen) sekä yksi seurantakäynti on 129,-. Lisätapaamiset ja -ohjeet: 39,-.

M3 Klinikka tarjoaa myös normaaleja pt-palveluita kaikenlaisissa tavoitteissa; aina liikunnan aloittamisesta aktiiviseen treeniin. Ravinto- ja palautumisasiatkin hoituvat omien tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Kuka Maria?

CrossFit Kokkolan päävalmentaja Maria on toiminut kuntoutusalalla jo 15 vuoden ajan ja liikunnan sekä urheilun parissa lähes koko elämänsä. Maria pitää työterveyshuollon asiantuntijavastaanottoa Terveystalossa ja on erikoistunut mm. työperäisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja ennaltahekäisyyn oikeanlaisen liikkeen ja lihaskuntoharjoittelun keinoin. Myös erilaiset työhyvinvointihankkeet ovat Marian ominta aluetta.

Valmennuspuolella Marian lajituntemus on laaja; joukkuelajeista yksilöurheiluun, palloilusta yleisurheiluun. Maria harrastaa kilpatason kahvakuulaurheilua ja toimii myös valmentajana tässä lajissa. Viimeisen kolmen vuoden aikana Maria on valmentanut mm. neljä Suomen mestaruutta ja saman verran Suomen ennätyksiä. Muitakin mitalisijoja mahtuu valmennettavien suorituksiin mukaan useampia. Maria on kahvakuulamaratonin maailmanmestari vm. 2016 ja voitti vuoden 2015 sekä 2016 kansainvälisen kahvakuulapuolimaratonin maailman cupin.

Lue lisää Marian valmennuspätevyyksistä tästä.

Marian tuoreimmat valmennusvinkit löydät nyt myös Facebookista!

Ota yhteyttä: maria@crossfitkokkola.com

Maria_M3