M3V Center on syntynyt intohimosta suorituskyvyn monipuolista ja tervettä parantamista kohtaan. Voiman, liikkuvuuden ja hapenottokyvyn tasapuolinen kehittäminen sekä kehon ja mielen terveyden edistäminen on tavoitteemme jokaisen asiakkaamme kohdalla ja teemme kaikkemme että juuri sinä saavutat tavoitteesi kanssamme; oli se sitten liikunnan riemu tai arvokisatasoinen urheilusuoritus.

Liikkeiden puhdas suoritustekniikka on toinen intohimomme kohde ja kaikessa harjoittelussa menemme tekniikka ja terveys edellä. Kunnioita aina valmentajan käskyä vähentää painoja tai hidastaa tahtia. Komennon taustalla on aina ajatus paremmasta tekniikasta ja paremmasta terveydestä. Sinun terveydestäsi.

Suosittelemme asiakkaitamme noudattamaan treenin osalta 3/1/2/1 -kaavaa, mikä tarkoittaa sitä että kolmea treenipäivää seuraa palautuspäivä, jonka jälkeen seuraa kaksi treenipäivää ja sitten taas palautuspäivä. Riittävä palautuminen on asia, josta pidämme tiukasti kiinni ja siitä jaksamme muistuttaa säännöllisin väliajoin. Ilman lepoa ei tule kehitystä. Tästä syystä suosittelemme kuntoilijoille 3-5 treenipäivää viikossa. Treenataan kunnolla kun treenataan – levätään kunnolla kun levätään.

Perusohjelmointi kattaa viikon aikana koko kehon lihasryhmät ja kehittää samalla liiketaitoja ja hapenottokykyä. Voimaharjoittelu muodostuu sekä voima- että painonnostosta. Aloittelevilla treenaajilla liikkeet ovat teknisesti helpompia ja ohjelmat kestoltaan lyhempiä. Kuntoharjoitukset eli ’metconit’ ovat kestoltaan muutamasta minuutista yli puoleen tuntiin. Lyhyet metconit tehdään muun harjoittelun loppusilauksena ja pidemmät omina harjoituksinaan.

Tarjolla on perusfysiikkaohjelman lisäksi myös erikoisohjelmat painonnostoon, kehonpainoharjoitteluun sekä keväämmällä juoksuun. Voit valita laadituista treeniohjelmista juuri sinun tavoitteitasi parhaiten palvelevan ohjelman.

Painonnoston tekniikkaopetusta on tarjolla viikoittain ohjattujen harjoitusten yhteydessä sekä viikonloppuseminaareina muutaman kerran vuodessa.